Hvordan er Bitcoin Code Exchanges sikkerhet?

Bitcoin Code lar brukere kjøpe krypto med følgende fiat-valutaer:

  • amerikanske dollar (USD)
  • Japansk yen (JPY)
  • kanadiske dollar (CAD)
  • Britiske pund (GBP)
  • euro (EUR)
  • australske dollar (AUD)
  • Sveitsiske franc (CHF)

Hvordan verifisere en Bitcoin Code-utvekslingskonto og kjøpe krypto

Slik bekrefter du Bitcoin Code-kontoen din

En av Bitcoin Code beste funksjoner er at du kan bruke fiat til å kjøpe krypto, noe du rett og slett ikke kan gjøre på de fleste børser. Men for å utnytte dette må du bekrefte kontoen din!

Det første trinnet mot verifisering er å registrere en konto, som du kan gjøre ved å klikke på knappen nedenfor.

Når du har registrert en konto, vil du mest sannsynlig bli bedt om å bekrefte rett awat; hvis du ikke er det, klikker du bare på den innsirklede knappen nedenfor.

For de neste trinnene trenger du noen få ting for hånden. For det første vil et stykke offentlig utstedt ID og for det andre en mobiltelefon hjelpe enormt – det er det, enkelt ikke sant?

For klargjøring, med offentlig utstedt ID mener vi enten pass eller førerkort. Nedenfor er trinnene for bekreftelse:

Fyll ut personopplysningsfeltene (navn, fødselsdato, hjemmeadresse osv.)
Ta bilder av forsiden og baksiden av ID-en som ble levert i trinn 2 (her er en mobiltelefon nyttig)

Ta en selfie med din offentlig utstedte ID i ramme og lett lesbar.
Klikk send! Det er hele prosessen – lett var det ikke?

Hvordan kjøpe krypto med Bitcoin Code

For det neste trinnet i min Bitcoin Code-anmeldelse, vil jeg vise deg hvordan du faktisk kjøper din første bestilling av kryptovaluta! Ikke bekymre deg, dette er enda enklere enn bekreftelsesprosessen!

For det første trinnet, logg på kontoen din
Naviger til kjøpspanelet som er omringet nedenfor

Velg betalingsmåte; du kan sette inn penger på kontoen din med bankoverføring, kreditt- eller debetkort.

Hvordan er Bitcoin Code Exchanges sikkerhet?

Når jeg ser på en børs, er det første jeg tenker på sikkerhet – kan jeg stole på at de holder dataene mine og pengene mine sikre. Krypto-børser er hete mål for hackere og cyberkriminelle syndikater, med mer enn 11 milliarder dollar stjålet i bytte hacks alene; trusselen er veldig reell.

Dette er grunnen til at jeg setter en børs sikkerhet under en slik gransking, den har ikke de riktige protokollene på plass – hvordan kan du stole på at pengene dine er i trygge hender?

Heldigvis har Bitcoin Code noen av de beste sikkerhetene jeg har sett; med 95 % av alle innskudd holdt i offline, luftgapet, geografisk distribuert kjølelager. Dette er en stor sak; Faktisk er den eneste andre børsen jeg har sett med sikkerhet så stramt Coinbase.

Jeg kan imidlertid ikke se noe på siden deres som sier at hot-wallets er forsikret mot tap; en funksjon som Coinbase-brukere liker.

Bitcoin Code exchange har også et team med dedikerte sikkerhetsteam som prøver å trenge inn i systemene deres gjennom „alle tenkelige angrepsvektorer“. Dette er nok et stort pluss for sikkerhetssystemene deres.

Til slutt, noe jeg alltid liker å se på en børs er flere alternativer for 2FA (tofaktorautentisering). Jeg sier dette på hver anmeldelse jeg skriver, men det er virkelig ingen unnskyldning for å ikke ha 2FA på kontoen din; det betyr at selv om en hacker kjenner påloggingsdetaljene dine – kan de ikke kompromittere kontoen din.